Thursday 13 September 2012

8 Pakar Bisnes Internet Dedah Rahsia Bagaimana Hasilkan Pendapatan 4-5 Angka Sebulan Melalui Internet

Ketahui rahsia bagaimana 8 orang pakar bisnes Internet Malaysia menghasilkan pendapatan bulanan 5 angka hanya melalui Internet. Mungkin ramai yang telah mencuba 1 atau 2 cara bisnes Internet tetapi masih belum mendatangkan hasil seperti yang diharapkan.

Bagaimana kalau anda ditunjukkan 8 cara yang berlainan oleh 8 pakar bisnes Internet yang merupakan anak tempatan yang telah terbukti berjaya? Apakah lagi alasan anda?

Jadi, jom kita beramai-ramai menghadiri Konvensyen Pakar Bisnes Internet Malaysia yang julung-julung kali diadakan di Kuala Lumpur pada 20 & 21 Oktober 2012 nanti.

Saya telah dapatkan tiketnya dengan harga RM99 sahaja untuk konvensyen 2 hari ini, memang harganya sangat berpatutan. Dan saya percaya anda tidak akan menyesal jika menyertainya. Jumpa saya di sana nanti ya!

Tempah tiket anda sekarang kerana tempat adalah terhad. Klik sini untuk maklumat lanjut.Bagaimana kerjaya kewartawanan saya bermula

Sempena dengan sambutan Hari Wartawan Malaysia pada 29 Mei (yang bersempena tarikh tertubuhnya Utusan Melayu), izinkan saya berkongsi kisah ...